Advies

Socialelephant werkt met een sterk team van ervaren programmeurs en projectmanagers. We kunnen niet alleen een goed technisch product opleveren maar hebben ook de kennis in huis om samen met jou verder te komen. We kijken niet alleen naar of je website mooi is, of goed werkt maar ook naar de structuur van je menu, je conversie en de veiligheid van je website. Wij delen graag onze kennis en geven advies over verschillende zaken die met je bedrijfswebsite te maken hebben zoals je bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie, laadsnelheid of security.

Websiteanalyse

Met een websiteanalyse nemen we je hele website onder de loep en kijken we waar we verbeterpunten kunnen vinden. Niet om te laten zien wat er fout is, maar om kansen aan te wijzen om hem beter te maken. Dat is namelijk waar we goed in zijn. We kijken naar kleurgebruik en huisstijl, de navigatiestructuur van je menu, de technische inrichting en of je website zoekmachinevriendelijk is. Maar we gaan ook dieper. Zo bekijken we graag het business model, meten we de conversie en gaan we van daaruit bekijken wat de verbeterpunten zijn en welke stappen je moet ondernemen om betere online resultaten te behalen.

Offerte-ondersteuning

Bij Socialelephant kunt uw tevens een offertecheck doen. Hierbij kunnen we de volgende vragen beantwoorden:

  • Klopt de prijs van jouw offerte?
  • Is er rekening gehouden met jouw technische wensen?
  • Hoe is het onderhoud en de support geregeld?
  • Hoe worden de wensen naar techniek vertaald

SEO review

Zoekmachineoptimalisatie is niet alleen teksten schrijven met bepaalde zoekwoorden voor Google. De regels van SEO van Google worden continu veranderd en geoptimaliseerd. Dit is ook de reden dat we steeds betere zoekresultaten krijgen en dat meer dan 90% van de Nederlanders Google gebruikt als zoekmachine. Het up-to-date zijn met de laatste ontwikkeling omtrent de regels van SEO, de laadsnelheid optimaliseren, het maken van nette websitelinks en het hanteren van de juiste documenten- en mappenstructuur zijn allemaal zaken die te maken hebben met de positionering in de zoekmachine. Wij kunnen een review voor je doen, nemen al deze zaken voor je onder de loep en kijken samen met jou hoe we je zoekmachinepositie kunnen verbeteren.