Overtuigingskracht

Hoe overtuig je anderen van voorstellen en ideeën?

Wat denk je wat een barrière is, die overigens velen zich niet bewust zijn, als het gaat om overtuigingskracht

Als je die barrière kent, en je wilt hier iets aan doen, is je leven wellicht veel gemakkelijker. Ik realiseer me dat ik nu mist optrekt, maar de oplossing vertel ik jou in de tip video. Overigens, door aan de deze tip te denken en ermee te werken kan je ook in andere situaties heel goed scoren. Snel kijken dus maar…….

Visie op leiderschap van Hans Verheijke

Je bent als leidinggevende succesvol als je medewerker succesvol is. Het investeren in de ontwikkeling van medewerkers is dus de beste investering die een leidinggevende kan doen. In managementtermen uitgedrukt: faciliterend leidinggeven door “management by coaching”.

Succesvolle leiders moeten proactief en flexibel zijn om op veranderingen te kunnen anticiperen en medewerkers kunnen motiveren om samen te werken. Voeg daar “gepassioneerd voorbeeldgedrag” aan toe, en je herkent
De Leider Van De Toekomst.

Bekijk ook

  • Succesvol leiderschap

    Hoe bereik je dat? Onder begeleiding van een coach ontdekken sporters en medewerkers hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen.
  • Fouten maken is menselijk

    De grootste fout in leiderschap die je kan maken is de verkeerde manier van controle. Controle zegt veel over je leiderschapsstijl.